Frisk pasta – helt enkelt og uendeligt elegant!

200 g. mel
2 spsk. olie
2 æg
1/2 tsk. salt

Mel lægges i en bunke på bordet med fordybning i midten, salt og olien hældes i og æggene tilsættes. Melet arbejdes ind i midten og det hele æltes godt sammen til en helhed. Dejen må gerne være lidt våd.

Rulles fladt ud på melstrøet bord med kagerulle og lægges sammen flere gange på flere leder således dejen bliver elastisk. Rulles til sidst tyndt ud – ca. 1/2 mm. og drysses med durummel og tørrer ca. 5 minutter.

Til spaghetti / tagliatelle laves et dejstykke på ca. 40 cm. længde i ens bredde, rulles / foldes løst sammen og bånd skæres med en kniv i passende bredde. Løsnes efter udskæring og koges 2-3 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.